Till och med apor förstår vikten av reklampennor

Ett företag som inte har investerat i pennor att ge bort till kunder kan ha begått ett stort misstag. Idag så förväntar vi oss reklampennor då vi kommer på besök eller befinner oss hos ett företag och behöver anteckna. När en reklampenna är av riktigt god kvalitet så behåller man den och kanske, kanske, så leder detta till att man håller företaget som gav bort den i minnet. Det kan ju vara så att texten på pennan skavs av om man sitter och tuggar på den…

Bra reklampennor

De bästa reklampennorna är bra på så vis att de alltid ger bläck att skriva med och att de ligger bra i handen, det vet till och med apan i videon härnedan! Sedan så är det förstås så att man gärna vill ha reklampennor som fungerar länge. När ett företag ska investera i den här typen av presentreklam så kan det vara klokt att se till att text på pennor är av ett slag som är svårt att skava bort. Man kan kanske gravera in sin logga och ett telefonnummer.

Hur många behöver man?

När man vänder sig till företag som tar fram presentreklam av olika slag så kan man få förslag på hur många man bör beställa. Här kommer priset ibland att påverkas av det antal som man beställer så det kan löna sig att skaffa det antal som ger rätt till rabatt. Samtidigt så är det klokt att tänka framåt. Man kan ju komma att ändra saker som telefonnummer och adress till hemsida och då är det ju inte så smart om pennorna inte stämmer. Dagens teknik gör det lätt att trycka upp nya pennor och att ändra saker på dessa så det här ska inte behöva kosta mer.

När ska man dela ut pennorna?

Bra ställen att ha dessa pennor med reklam på är förstås i en lobby eller reception där många kommer och går. Reklampennorna bör stå på ett sätt så att folk fattar att de kan ta en med sig. Man kan också se till att ha reklampennor på bordet i ett konferensrum samt på borden i olika kontor. När man ger sig ut på kundbesök, mässor eller vid andra tillfällen då man träffar andra som inte jobbar på ens företag så är det bra att ha ett gäng pennor med sig. Det här är något man kan räcka över då någon letar efter en penna att skriva under med och sedan så säger man lite snyggt att de kan behålla pennan.

Till och med apor förstår vikten av reklam

Ja, till och med apor har förstått hur viktigt det är med reklampennorna. Hör bara vad apan härnedan har att säga. Om han får en penna med ett nummer på så ringer han då han behöver fler bananer. Så enkelt är det!