Spela spel på festen

Har du, som många andra, tröttnat på den vanliga torra festen där alla sitter vid ett bord, äter lite gott och dricker sig berusade. Den ena festen är precis lik den andra, ingen variation, samma sällskap och samma dricka.

Varför då inte försöka skoja till det hela med sällskapsspel, sällskapsspel anpassade just för festen.

Det finns mängder med festspel på marknaden och ibland kan det vara svårt att veta vilket som passar till vilket tillfälle? Ibland vill man ha ett lite lugnare och ibland ett lite mer utmanande spel beroende på sällskap och tillfälle. Festspelen kan bygga på allt ifrån enkla kortspel till mer avancerade brädspel. Men en sak som alla festspel har gemensamt är att de ofta är något mer utmanande, antingen via alkohol eller mer sexuellt utmanande.

Det kan handla om att avslöja sexuella fantasier eller helt enkelt bara häva en halv liter öl utan att blinka. Det är denna typen av spel som ofta kommer fram när man vid en fest har tagit en öl eller två för mycket. Men oj vad stämningen på festen höjs. När sällskapet har blivit varma i kläderna av alkohol och börjat kunna slappna av, då brukar festspelen bli som roligast, folk börjar bjuda på sig själva.

Man bör dock ha en viss koll på sina medspelare, känna dem så pass väl att man inte riskerar att bli ovänner då många spel kan vara rätt utmanande.

Några spel som är populära vid festen är exempelvis det klassiska ölspelet och förfestspelet. Det kan ibland vara svårt att hitta rätt i djungeln av alla dessa festspel. Därför finns det en hel del tjänster på internet som samlat alla festspel och partyspel och även en del recensioner av dessa. Ta och kolla in dessa recensioner och plocka fram ett festspel till din nästa fest. Jag lovar att du inte kommer att bli besviken.