Sportsbetting på nätet

Sportsbetting är ett ord som vi ofta använder i Sverige men på ren svenska betyder det vadslagning. Betting, i synnerhet på sport har funnits i väldigt många år. Över ett helt sekel har det erbjudits spel på hästar men även andra sporter som fotboll och ishockey.

Sportsbetting kom till nätet under 90-talet och sedan dess har det vuxit något otroligt. Spelbolagen insåg att det är snabbt och smidigt att logga in via datorn och placera sina vad. Förvisso finns Svenska Spel kvar och dem har fortfarande sina spelombud kvar runt om i landet men även dem har tagit steget och erbjuder idag sin verksamhet på internet.

Dock är de bästa spelbolagen och oddsen de helt internetbaserade bolagen. För det första är oddsen bra mycket bättre och sen är det som sagt mycket smidigare att genomföra bet genom internet. På senare tid har det även tillkommit så kallade live odds vilket betyder att du kan satsa under pågående matcher, till exempel vilken spelare som gör matchens nästa mål eller vem som får matchens nästa gula kortet.

Om vi skall rekommendera ett spelbolag som är rutinerat och pålitligt är det Casinostugan. Detta är ett spelbolag som har erbjudit spel på nätet länge och erbjuder alla möjliga vadslagningar. Dessutom är dem licensierade inom EU vilket betyder att alla dina vinster är helt skattefria.

Tänk på att spela försiktigt och analysera matcherna innan du spelar. Tro det eller ej, men det finns många som lever på sportsbetting helt och hållet. Men i vissa fall kan det gå överstyr och därför vill vi att du är försiktig när du spelar och spela aldrig för pengar du inte har råd att förlora.