13 rätt på tipset?

Hur många är det inte som skulle vilja få in tretton rätt på tipset? Visst är det så att det är många, och hur många är det inte som tippar varje lördag och aldrig vinner? Det är inte det allra lättaste att få så många rätt och full pott på stryktipset, men om man kollar upp andras tips, och noga studerar hur andra tänker så ökar dina chanser till högsta vinst. Vad du också måste fundera på är hur lagen mår, hur är deras spelschema upplagt. Är det några spelare som på grund av skada får sitta på bänken nästa match? Det finns massor av tipsbloggar man kan hålla koll på för att få veta status på lagen och deras spelare och sen kan du placera dina bets på en populär bookies online.

Det finns många sajter på nätet som erbjuder olika guider och informationen och där du även kan läsa om fotboll och stryktipset men även andra olika spelbara sporter som hockey. Du kan även läsa om MMA och poker. Du kan diskutera sport och spel med en massa andra likasinnade medlemmar på sidan vilken kan göra att det ökar dina chanser till vinst på till exempel stryktipset, och det är ju positivt. Dessa sajter lockar folk som är intresserade av spel och sport och där de samlas och diskuterar allt som har med sport och spel att göra. På deras sida så länkas det till olika spelsidor och dessa sidor är licenserade av till exempel LGA, (Lotteries & Gambling Authority of Malta). I Sverige är det lotteriinspektionen som säkerställer att det är lagligt med spel online med mera.

När det gäller spel om pengar är det du själv som ansvarar för att ta reda på om spel på nätet är tillåtet i det land du befinner dig, och tänk på att aldrig spelar för mer än du har råd med.